kostnader-toppbanner

FINANSIERING

Innerstans Advokatbyrå erbjuder alltid inledande rådgivning kostnadsfritt. I många fall har du som privatperson rätt att få ett offentligt biträde bekostat av staten och i andra fall hjälper vi dig att ansöka om rättsskydd eller rättshjälp.

OFFENTLIGT BITRÄDE

I ärenden som rör brottmål, migrationsrätt och socialrätt har du som privatperson ofta rätt att få ett offentligt biträde bekostat av staten. Du har alltid rätt att begära en jurist från Innerstans Advokatbyrå som ditt biträde och vi rekommenderar att du gör detta så tidigt som möjligt i processen för att försäkra dig om att du får bästa möjliga hjälp.

RÄTTSSKYDD

I civilrättsliga tvister och mål om vårdnad, boende eller umgänge kan du ofta få dina juridiska kostnader täckta genom rättsskyddet i en hemförsäkring. Vi på Innerstans Advokatbyrå hjälper dig att aktivera rättsskyddet i din försäkring.

RÄTTSHJÄLP

Om du saknar en hemförsäkring eller om rättsskyddet inte kan aktiveras finns det ofta en möjlighet att ansöka om rättshjälp. Rättshjälp innebär att staten bekostar merparten av de kostnader som kan uppstå i ditt ärende. Den andel staten bekostar varierar beroende på din årsinkomst. Vi på Innerstans Advokatbyrå hjälper dig att ansöka om rättshjälp.

Kontakta oss

Välkommen att skicka ett meddelande till oss så återkommer vi snarast möjligt.

Not readable? Change text.