familjeratt-toppbanner

FAMILJERÄTT

Många saker i människors vardag är reglerade i lag och även i fråga om relationer inom familjen krävs det ibland juridisk kompetens för att lösa en familjerättslig fråga. Vi upprättar äktenskapsförord, samboavtal, gåvobrev, testamente och andra avtal som rör familjerätt.

De flesta tvister uppstår i samband med äktenskapsskillnad. Det kan avse frågor om barnen, uppdelning av det gemensamma eller övriga frågor som uppkommer med anledning av skilsmässan. Ofta kräver dessa typer av frågor juridiskt goda kunskaper inom just familjerätt och därtill praktiska erfarenheter som advokat. Vi på Innerstans Advokatbyrå bistår dig i mål om äktenskapsskillnad, vårdnad, boende, umgänge, underhåll till barn m.m.

LÅNG ERFARENHET AV FRÅGOR SOM RÖR FAMILJERÄTT

Innerstans Advokatbyrå har mångårig erfarenhet av att driva de frågor som kan uppkomma oavsett om tvisten rör en bodelning eller en vårdnadstvist. Vi har stor erfarenhet inom de tvister som rör denna typ av frågor och har agerat som ombud i komplicerade familjemål.

I denna typ av ärenden är det viktigt att biträdas av ett kunnigt ombud redan i ett tidigt skede därför är det att föredra att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning per telefon om du är i behov av juridisk hjälp.

Vid frågor om familjerätt utgår oftast rättsskydd eller allmän rättshjälp.

Kontakta oss

Välkommen att skicka ett meddelande till oss så återkommer vi snarast möjligt.

Not readable? Change text.